Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Haemme prosessinhoitajia

13.10.2022

Haemme prosessinhoitajia

Oletko sinä se aktiivinen tekijä, jota kaipaamme porukkaamme?

Haemme TETRA Chemicals Europe Oy:n palvelukseen Kokkolaan viittä

PROSESSINHOITAJAA

Vastaat yhdessä ryhmäsi kanssa tuotantoprosessien laadullisten ja määrällisten tavoitteiden sujuvuudesta. Valvot erilaisten prosessilaitteiden automaattisia prosesseja, varmistaen tehokkaan ja turvallisen toiminnan ympäristötavoitteiden mukaan.  Teet läheistä yhteistyötä kunnossapidon kanssa ylläpito ja huoltotöihin liittyen.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, työkokemusta kemianteollisuuden tehtävistä ja valmiutta vuorotyöhön. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot sekä halu päästä tekemään töitä tuotantoprosessien ja prosessilaitteiden parissa. Omaat vastuullisen asenteen, tietotekniikan perustaidot ja englannin kielen perusteet sekä halua kehittää ammattitaitoasi.

Arvostamme kemianteollisuuden prosessinhoitajan tai prosessi-insinöörin koulutusta.

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät mahdollisuudet vahvistaa osaamistasi
  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
  • työympäristön, jossa työhyvinvointiin ja turvallisuuteen panostetaan

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 31.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Pia Spets puh. 040 161 4588. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset