Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Hae meille konekunnossapitoon!

27.12.2022

Hae meille konekunnossapitoon!

Oletko sinä se ahkera ja oma-aloitteinen tekijä jota kaipaamme porukkaamme?

Haemme TETRA Chemicalsin palvelukseen Kokkolaan kahta henkilöä 

KONEKUNNOSSAPITOON

Vastaat yhdessä ryhmäsi kanssa tehtaan tuotantolaitteiden korjaus-, asennus- ja huoltotöistä sekä tuotannon avustustöistä. Keskeisenä tehtävänä on kunnossapito- sekä ennakkohuoltotöiden suorittaminen tuotantoprosessin häiriöttömän käynnin varmistamiseksi.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Sinulta löytyy myös valmiutta hälytystehtäviin työajan ulkopuolella. Arvostamme itseohjautuvaa ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi hitsaustaidon, kunnossapitojärjestelmien käyttökokemuksen ja prosessiteollisuuden tuntemuksen. Suomenkielen lisäksi on eduksi jos sinulta sujuu ruotsi ja/tai englanti.  

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät mahdollisuudet vahvistaa osaamistasi
  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
  • työympäristön, jossa työhyvinvointiin ja turvallisuuteen panostetaan

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.1.2023 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427 tai HR-konsultti Pia Spets puh. 040 161 4588. 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset