Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Haemme Myynti- ja markkinointiassistenttia

2.3.2018

Haemme Myynti- ja markkinointiassistenttia

TETRA Chemicals on Euroopan suurin kalsiumkloridin valmistaja ja markkinoija. Kokkolassa kalsiumkloridin valmistuksen, markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelee n. 50 henkilöä. Myymme kalsiumkloridituotteita niin tienhoitoon, teollisuuteen, maatalouteen kuin elintarviketeollisuuteenkin. Kuulumme TETRA Technologies Inc.-konserniin joka maailmanlaajuisesti työllistää 2400 henkilöä viidellä mantereella.

Oletko henkilönä järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tottunut nopeasti muuttuviin tilanteisiin?

Pidätkö yllä joustavan ja positiivisen asenteen paineenkin alla?

Olet siis hakemamme Myynti- ja markkinointiassistentti!

Myynti- ja markkinointiassistenttina vastaat yritysasiakkaidemme asiakaspalvelusta, sisältäen tilausten käsittelyn ja laskutuksen sekä myynnin- ja markkinoinnin tukitehtäviä. Osallistut myös myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun, sekä tuotat sisältöä verkkosivuille ja myyntimateriaaleihin. Lisäksi hoidat myös muita hallinnollisia tehtäviä, kuten kokous- ja messujärjestelyjä, henkilöstöpalvelun tukitehtäviä ja muita toimiston yleisiä juoksevia asioita. 

Henkilönä olet

otteeltasi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja vastuullinen. Olet varustettu luonnollisella halulla tehdä työsi ensiluokkaisesti ja valmis tarttumaan joustavasti erilaisiin tehtäviin. Positiivinen asenteesi, järjestely- ja yhteistyökykysi eivät järky kovankaan kiireen keskellä.

Odotamme Sinulta

kokemusta vastaavanlaisista monipuolisista tehtävistä, joissa olet konkreettisesti voinut näyttää taitosi hallinnoida monia asioita samanaikaisesti. Olet myös aiemmin tottunut käyttämään erilaisia järjestelmiä ja koet omaavasi hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi pystyt kommunikoimaan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Tarjoamme Sinulle

Varmuudella monipuolisen ja joustavan tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit!

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 18.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi. 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset