Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Haemme logistiikka- ja myyntikoordinaattoria

20.11.2018

Haemme logistiikka- ja myyntikoordinaattoria

TETRA Chemicals on Euroopan suurin kalsiumkloridin valmistaja ja markkinoija. Kokkolassa kalsiumkloridin valmistuksen, markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelee n. 50 henkilöä. Myymme kalsiumkloridituotteita niin tienhoitoon, teollisuuteen, maatalouteen kuin elintarviketeollisuuteenkin. Kuulumme TETRA Technologies Inc-konserniin joka maailmanlaajuisesti työllistää 2400 henkilöä viidellä mantereella.

Oletko henkilönä järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tottunut nopeasti muuttuviin tilanteisiin?

Pidätkö yllä joustavan ja positiivisen asenteen paineenkin alla?

Olet siis hakemamme Logistiikka- ja myyntikoordinaattori!

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat logistiikkaketjun kokonaisvaltainen hoitaminen; tarjouspyynnöistä toteutuksen järjestämiseen ja seurantaan. Myynnin osalta vastaat nimettyjen asiakkaiden tuotemyynnistä, sisältäen asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tarvittavat hintaneuvottelut. Lisäksi olet valmis auttamaan joustavasti muita tiimin jäseniä. Työn vastuualueita voidaan myös osittain muokata valitun henkilön osaaminen huomioiden.

Henkilönä olet

otteeltasi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja vastuullinen. Toimit luonnostaan asiakaslähtöisesti ja omaat vahvan ongelmanratkaisukyvyn ja kyvyn yhdistää useita asioita toimivaksi ketjuksi.  Positiivinen asenteesi, järjestely- ja yhteistyökykysi eivät järky kovankaan kiireen keskellä.

Odotamme Sinulta

kokemusta vastaavanlaisista myynnin ja logistiikan tehtävistä sekä tehtäviä tukevaa koulutusta. Erilaisten järjestelmien käyttökokemus tai hyvät tietotekniikkataidot ja kyky kommunikoida suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi sekä suullisesti että kirjallisesti, ovat tehtävän hoitamisen kannalta tärkeitä.   

Tarjoamme Sinulle

Aluksi kahden vuoden määräaikaisen työsuhteen, mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittyä logistiikan ja myynnin saralla.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kokkola@vmp.fi tai www.vmp.fi sivujen kautta viimeistään 26.11.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi. 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset