Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Haemme konemiestä

21.9.2018

Haemme konemiestä

TETRA Chemicals on Euroopan suurin kalsiumkloridin valmistaja ja markkinoija. Kokkolassa kalsiumkloridin valmistuksen, markkinoinnin ja myynnin parissa työskentelee n. 50 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme laajalla tuotevalikoimalla niin tienhoitoon, teollisuuteen, maatalouteen kuin elintarviketeollisuuteenkin. Kuulumme TETRA Technologies Inc.-konserniin joka maailmanlaajuisesti työllistää n. 2400 henkilöä viidellä mantereella. 

Haemme kunnossapito-osastolle ahkeraa ja oma-aloitteista

KONEMIESTÄ

Vastaat yhdessä ryhmäsi kanssa tehtaan tuotantolaitteiden korjaus-, asennus- ja huoltotöistä sekä tuotannon avustustöistä. Keskeisenä tehtävänä on kunnossapito- sekä ennakkohuoltotöiden suorittaminen tuotantoprosessin häiriöttömän käynnin varmistamiseksi.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on tekevä ja tarttuva reipas asenne, sekä halu päästä tekemään töitä koneiden ja laitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteiden parissa. Sinulta löytyy valmiutta hälytystehtäviin työajan ulkopuolella. Arvostamme Itseohjautuvaa ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi hitsaustaidon, kunnossapitojärjestelmien käyttökokemuksen, prosessiteollisuuden tuntemuksen ja ruotsin ja/tai englannin kielentaidon.  

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät mahdollisuudet vahvistaa osaamistasi
  • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
  • työympäristön, jossa työhyvinvointiin ja turvallisuuteen panostetaan

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 8.10.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset