Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Lehdistötiedote

13.10.2014

TETRA Chemicals solmi pitkäaikaisen sopimuksen Tessenderlo Groupin kanssa

22. syyskuuta 2014 TETRA Chemicals solmi pitkäaikaisen tuotanto- sekä toimitussopimuksen belgialaisen Tessenderlo Groupin kanssa. Sopimus vahvistaa TETRAn asemaa kansainvälisesti johtavana kalsiumkloridin toimijana ja sopimuksen avulla TETRA jatkaa nopeaa kasvua ja laajentumista.

Sopimus syntyi pitkäaikaisten neuvotteluiden lopputulemana TETRA Chemicalsin ja Tessenderlo Groupin välillä. Sopimus on tärkeä osa yhtiöiden strategiaa ja vahvistaa molempien osapuolien markkina-asemaa omilla aloillaan;  TETRA Chemicals osalta kalsiumkloridissa ja Tessenderlolla kaliumsulfaatissa. Osana sopimusta Tessenderlo Group investoi uuteen kalsiumkloridin tuotantolaitokseen Belgian Hamiin joka vahvistaa TETRA Chemicalsin fyysistä läsnäoloa Keski-Euroopassa. ”Meillä on vankka tuntemus kalsiumkloridimarkkinoista sekä hyvät logistiikkajärjestelmät, joka tekee meistä luonnollisen yhteistyökumppanin Tessenderlolle. Sopimuksen myötä saamme käyttöömme suuren määrän kalsiumkloridia keskeisellä paikalla ja siten vahvistamme asemaamme sekä keskieurooppalaisilla että maailmanlaajuisilla markkinoilla.” sanoo TETRA Chemicals Europen toimitusjohtaja Lars-Olof Garpvall.

”Liikevaihtomme tulee kasvamaan 20 % ja laajentuminen tarkoittaa myös että pyrimme vahvistamaan organisaatiotamme.” sanoo TETRA Chemicals Europen talousjohtaja Christina Holtenäs.

Tessenderlo Groupin kokonaan omistama tuotantolaitos, aloittaa kalsiumkloridin tuotannon elokuussa 2015. Projekti on strategisesti tärkeä myös Tessenderlo Groupille, joka sopimuksen myötä voi lisätä kaliumsulfaattituotantoaan ja vahvistaa näin asemaansa maailmanlaajuisilla markkinoilla. 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset