Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Haemme HR -asiantuntijaa

27.6.2023

Ajankohtaista

 

Tehtäviisi kuuluvat

monipuoliset ja vaihtelevat työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyvät asiat, kuten työsuhdeasiat, työhyvinvointi ja osaamisen kehittäminen. Tulet tukemaan esimiehiämme erilaisissa henkilöstökysymyksissä, raportoinnissa sekä analysoinnissa. Osallistut rekrytointiprosesseihin ja rekrytointitapahtumiin sekä koulutuksien organisointiin. Tässä tehtävässä raportoit henkilöstöpäällikölle.

Odotamme

sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta HR-alan tehtävistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot ja olet kiinnostunut erilaisista HR-alan tehtävistä ja prosesseista sekä haluat kehittää niitä edelleen. Olet vahvasti tiimipelaaja, mutta kykenet työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Omaat hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsi katsotaan eduksi. 

Tarjoamme  

– vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
– kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
– mahdollisuuden osallistua yrityksen HR-kehittämiseen
– kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.8.2023 www.poolia.fi – sivujen kautta rekisteröimällä CV:si tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolian aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@poolia.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset