Voimmeko auttaa?

* pakollinen tieto
Tetra Tetra

Tekniset tiedot

Kalsiumkloridin ominaisuuksia

Kalsiumkloridin valmistuksen pääraaka-aineet ovat kalkkikivi ja suolahappo. Sen ominaisuudet ovat monipuoliset, ja siksi tuotelaatujakin on neljä. Tuote on sekä hygroskooppinen, eli imee itseensä vettä että eksoterminen, eli vapautta lämpöä. Nämä ominaisuudet mahdollistavat sen käytön monissa eri sovelluksissa.

Kalsiumkloridin monipuolisia ominaisuuksia hyödynnetään pölynsidonnan ja liukkaudentorjunnan lisäksi mm. kosteudenpoistotuotteiden valmistuksessa, kalsiumin lähteenä elintarviketeollisuudessa ja veden kovuuden säätelyssä.

CC road® on tehokas ja nopeavaikutteinen tuote. Se on erinomainen ratkaisu teiden ja katujen pölynsidontaan sekä liukkaudentorjuntaan. 

CC techiä® käytetään monipuolisesti eri teollisissa sovelluksissa, kuten paperin pinnoituksessa, renkaiden täyttöaineena sekä toissijaisena kylmäaineena.

CC farm®  parantaa rehun proteiinipitoisuutta, parantaa lietelannan lannoitusarvoa ja parantaa hedelmien ja kasviksien kestävyyttä.

CC food® on elintarviketeollisuudelle kehitetty puhdas ja korkealaatuinen tuote. Tuote soveltuu sekä juustomvalmistukseen, oluen valmistukseen sekä vedepuhdistukseen. 

Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Evästeasetukset