CC food®
– täyteläisyyttä ja kirkkautta
Panimoteollisuudessa CC food® on laajasti tunnettu valmistuksen apuaine, jota käyttävät yhtä lailla monikansalliset jättiyritykset kuin pienet, paikalliset panimot. CC foodia® voidaan käyttää panimoissa monin tavoin: makuaineena, suolaisuuden säätäjänä tai antamaan maulle täyteläisyyttä. CC foodilla® voidaan parantaa ja ylläpitää panimon vedenlaatua, säätää vierteen happamuutta ja edistää proteiinien saostumista.
CC food® panimoteollisuudessa
- veden mineraalipitoisuuden säätäminen halutulle tasolle
- CC foodin® kalsiumionit saavat fosfaatit saostumaan vapauttaen vedyn vierteeseen, jolloin pH laskee
- oksaalihapon saostaminen CC foodilla® vähentää kuohuntaa
- CC food® vähentää oluen sameutta
- kiihdyttää käymisprosessia